Tags

, , , , ,


Toropeala, zapuseala, dogoare, caldura mare monser! Acea senzatie de caldura pe care toata lumea o uraste, de care fug cu totii pe timpul verii, pe care incearca sa o tina la distanta cu ventilatoare, aparate de aer conditionat, evantaie si apa cu gheata – eu o iubesc. Ma desfat cu ea.

Dulce pleosteala (Stiu, nu suna deloc poetic)! Dupa-mese naucitoare cu aerul lor fierbinte, cand nu-ti vine sa faci nimic decat sa tragi draperiile si sa te trantesti in pat, sa picotesti uitand ca e ora 2 sau ora 7. Dupa-mese cand gandurile iti plutesc intr-o stare de semi-trezie si semi-visare. Posibil sa visezi cu ochii deschisi (dar nu esti foarte sigur). Posibil sa visezi de-a binelea.

Caldura. Piele mirosind a soare. Par mirosind a proaspat spalat. Piele fierbinte in dupa-mese cand iti doresti sa ai lipit de tine un alt trup mirosind a soare nemilos de fierbinte.

Oh, those hot summer days! Miros de capsuni si de zmeura si gust de vanilie (saruturi de vanilie, nu?). And oh, those warm summer nights! Promisiunea imposibila a ceea ce a fost.

You’ve always been my Rubick’s cube.

Advertisements