Tags

, , , ,


I keep saying I’m gonna, but I never do…I must become a lion-hearted girl, dar cumva ma tot surprind in postura de rabbit heart.

Mai ales in chestiuni ce implica inima, curajul lipseste in fata unei situatii asupra careia nu ai deloc control. Parca in fata riscului de a atrage asupra muschiului dedicat iubirii o durere si mai mare, prefer(am) sa continuam intr-o inertie a durerii mute (care macar are meritul de a fi familiara, care a ajuns la stadiul de obisnuinta). Fapte, nu vorbe mestesugite! Nu asta tot spun? Dar adevarul e ca mereu ne vine mai usor sa predicam altora decat sa punem noi insine in aplicare.

Astrele imi recomanda sa o las mai moale cu deciziile radicale (so no lion-hearted girl for now). Ar fi momentul sa-mi insusesc latura subtila a caracterului meu. Diplomatia e secretul, nu miscarile bruste. S-ar putea sa se sperie (cine? ei, asta doar eu trebuie sa stiu). Asa ca mai bine abordam strategia prin invaluire. Dar e musai sa se actioneze intr-un fel sau altul. Indecizii, indecizii…

Advertisements