Tags

, , , , , , ,


Summer Well. Summer si Well. Vara si bine, vara si izvor, locul din care izvoraste vara, locul de unde izvoraste binele verii. Oricum as intoarce-o, e vorba de vara si minunile ei. Daca e vara, nu poate fi decat bine.

Iubesc vara la nebunie. Anotimpul asta mi s-a potrivit intotdeauna cel mai bine. Poate si pentru ca sunt un copil al verii, nascuta la final de mai, cand primavara incepe sa devina prea hotarata in caldura razelor de soare si da semne ca-si va schimba numele in cel de vara. Cele mai pregnante amintiri, dar si cele mai frumoase mi le-au adus mereu lunile fierbinti.

Vara inchide in ea atatea posibilitati de frumusete, de aventura. Atatea posibile calatorii, atatea posibile arome – gusturi si miresme (vanilie si salcam, cirese si iarba proaspat cosita, caise si tei), atatea posibile apusuri care sa te lase fara respiratie, atatea ceruri instelate in nopti fierbinti, atatea pahare de vin rece si de limonada cu menta, atatea plimbari cu bicicleta prin parcuri si pe stradutze ferite de soarele arzator. Atatea momente la malul unui lac, la malul unei mari, la umbra padurilor din munti. Dimineti racoroase, dar care lasa sa se intrevada arsita ce se va instala la miezul zilei.

Voi fi acolo, la Summer Well, in locul de unde izvorasc minunile verii.

Advertisements